2012. június 5., kedd

Fodrászverseny

Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy eldicsekedjek egy eseménnyel, mely több mint egy hónapja történt. Az öcsém elsőéves fodrász, és benevezett egy versenyre a komáromi napok keretén belül. A feladat: "Az álomesküvő" és menyasszonyi frizurát kellett készítenie. És ki más lehetett volna alkalmasabb modell, mint Én :D

És akkor íme a képek: hogyan is készült a hajam. Előtte meg kell jegyezni, hogy nem kevés időmet/időnket ette meg az előkészület. Volt, hogy egész délelőttöm/délutánom ráment arra, hogy gyakorolhasson. Nem beszélve arról, hogy naponta csak kétszer, maximum háromszor csinálhatta meg a hajam, mert utána nem lehetett vele dolgozni, annyira hajlakkos volt. Elég sokszor kellett hajat mosnom ez miatt.
Ezek a fényképek már a versenyen készültek. Egy óra volt elkészíteni az álomfrizurát.

És miután letelt az egy óra - meg kell jegyeznem, hogy sikerült pontosan beleférnünk (voltak olyanok, akik már fél óra után készek lettek), így nézett ki a hajkölteményem.

És itt látható a többi modell - fodrász - az iskolából. Őszintén szólva - mindennemű pártoskodástól távol állva - az én frizurám tetszett a legjobban :)

És hát látható a végeredmény. 11 versenyző közül voltak ott diákok, akik harmadikosok (végzősök) a szakmájukban, s nem értek el helyezést. Csak egyetlen egy fiú versenyző volt, az öcsém személyében. Az első hely az övé lett :)

Nagy köszönet illeti a mesternőjét (és persze a modellt :P), mert felkészítette az öcsémet és még egy elsős diáklányt a versenyre (ő második helyezést ért el).

Csak így tovább, D. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése